Beta 1.3/1.6 Glukan

En av ämnena jag studerat mycket i det sista är just Beta 1.3/1.6 glukan.

När min mamma fick #Cancer den där första gången för snart 12 år sedan och min värld slogs i spillror, så väcktes det en lust i mig att lära mig ALLT jag kunde på att läka kroppen naturligt genom #KOST och genom att tillsätta viktiga #NÄRINGSÄMNEN Beta 1,3/1,6 glukan är ett pre-biotiskt fiber som jag bestämt mig för att berätta mer för er om! Den har använts som primär #cancerbehandling i Asien de senaste 40 åren. Jag poängterar att Beta 1.3/1.6 glukan inte botar cancern i sig utan den ökar istället immunförsvarets förmåga att bekämpa cancerceller och obotliga infektioner. Alla människor har #cancerceller i kroppen och desto högre #inflammation vi har i kroppen desto större risk att immunförvaret inte hinner bekämpa dom genom celldöd (apoptos). (Gå till blogginlägget "